Ajax site
Oferte recomandate: Intravilane, Mamaia nord, Depozitul 10 Mamaia - Mamaia nord, Depozitul 10 Intravilane Pret total: 695.200 EUR Apartamente 2 camere, Colentina, Doamna Ghica Bucureşti - Colentina, Doamna Ghica Apartamente 2 camere Pret total: 310 EUR Apartament 3 camere, Berceni, Soseaua Giurgiului - Drumul Gazarului - Lidl Bucureşti - Berceni, Soseaua Giurgiului - Drumul Gazarului - Lidl Apartament 3 camere Pret total: 49.500 EUR Hale productie, Chipita, Selena Clinceni - Chipita, Selena Hale productie Pret total: 495.000 EUR
Oferta lunii:
Ciorogârla - Autostrada A1 Bucuresti-Pitesti km 14, Cefin
Hale productie, Autostrada A1 Bucuresti-Pitesti km 14, Cefin
Hale productie
Pret total: 395.000 EUR
Stiri:
 

Horoscop Urania | Previziuni astrologice pentru perioada 7 – 13 ianuarie 2017

Horoscop Urania | Previziuni astrologice pentru perioada 7 – 13 ianuarie 2017

Berbec

Între 7 şi 8 ianuarie, se poate observa o tendinţă de reorientare a nativilor în urma cheltuielilor făcute în ultimul timp. Aceştia îşi vor impune o atitudine responsabilă şi mai chibzuită faţă de bani. Intenţiile legate de veniturile salariale îi vor determina să gândească o strategie pragmatică căreia îi vor va curs la momentul oportun.

Între 9 şi 10 ianuarie, comunicarea va fi intensă. De parcă ar fi rămas datori pe această secvenţă de viaţă, Berbecii vor fi dornici să schimbe impresii cu vecinii şi cunoscuţii de dată recentă sau cu fraţii. Vor dori să depene impresiile măcar de pe urma întâmplărilor trăite în ultimele două / trei săptămâni când, viaţa lor a fost, probabil, marcată de sărbători, de excursii, de vacanţă. Sunt posibile deplasări de scurtă durată sau pe distanţe mici. Berbecii pot relua contactele cu străinătatea.

Între 11 şi 12 ianuarie, un careu în T, pe semnele Cardinale, împreună cu Luna în tranzit, va alimenta factorii de stres care vor viza viaţa personală, cea de familie, căsnicia şi multiplele ipostaze ale vieţii publice, sociale sau profesionale. Totul va merge greu, se vor ivi opoziţii sau amânări din partea unor persoane, instituţii sau interdicţii ale reglementărilor în vigoare.

Pe 13 ianuarie, va fi o perioadă mai bună, marcată de veselie, de chef de viaţă, de petrecere. Simţindu-se în formă, Berbecii vor fi atraşi de exerciţiile fizice, de practicarea sporturilor nu neapărat de sezon, pentru că, în afară de schi şi patinaj, ei se pot simţi bine practicând şi alte discipline sportive sau antrenamente în sala de fitness menite să le asigure o formă fizică bună.

În oricare dintre zilele săptămânii viitoare, procesele pot instala condiţii drastice de desfăşurare ale unui conflict în justiţie. Cei care au funcţii şi răspundere vor trece prin momente greu de acceptat sau de trăit în plan afectiv.

Taur

Între 7 şi 8 ianuarie, preocupări legate de propria persoană (aspect fizic, sănătate, iniţiative). Unele dintre gesturile sau intenţiile care stau la baza unor decizii pleacă de la nemulţumirile legate de felul în care se desfăşoară o activitate de colaborare, o afacere, un pas în doi, situaţii şubrede din punct de vedere relaţional pe care doresc să le elimine din câmpul lor de atenţie.

Între 9 şi 10 ianuarie, discuţii legate mai ales de cadrul juridic care le va permite să obţină nişte venituri; unele pot avea aspectul unui salariu, alteori poate fi vorba de sume globale ce ar putea fi plătite o singură dată, şi nu cu cadenţa unei retribuţii lunare. De aceea, discuţiile care se vor purta vor viza tocmai acest cadru legal care să stea la baza unei înţelegeri cu scop lucrativ.

Teoretic, Taurii ar trebui să evite să intre în combinaţii băneşti cu prieteni sau cunoscuţi despre care nu ştiu nimic pentru că aceştia ar putea da curând o altă turnură actualei înţelegeri contractuale. Între 11 şi 12 ianuarie, nativii vor fi forţaţi de împrejurări să tacă şi să se gândească o dată, de zece ori, de câte ori e nevoie, la un fapt de viaţă de dată recentă cu care se confruntă.

El poate privi o opţiune esenţială, un set de dorinţe, credinţe, convingeri sau interese ce intră în contradicţie cu direcţia de mers a vieţii obişnuite, cu ceea ce se întâmplă la locul lor de muncă, în familie, în ţară, în societate.

Unii, pentru a se lămuri mai repede şi mai bine, vor apela la lecturi esenţiale, la studii în care vor căuta argumente pro şi contra şi în care, dacă vor avea răbdare şi capacitate de înţelegere, vor identifica cauzele neîncrederii sau îndoielii care a pus stăpânire pe ei. Pe 13 ianuarie, în familie va fi nevoie de o mână forte şi de autoritate şi, ca întotdeauna, ei se vor oferi să fie acea mână autoritară.

mai mult...

Data articol: 08/01/2017
Sursa: Libertatea.ro
directproprietar.eu